• Fri frakt, värde 199kr
  • 100% Nöjd kund-garanti
  • Över 1000 unika viner

Palacio de Otoño Crianza 2013 (6 flaskor i trälåda)


Palacio de Otoño Crianza 2013 (6 flaskor i trälåda)

TOTALT 6 FLASKOR I TRÄLÅDA

Palacio de Otono Crianza är ett klassiskt, ekfatslagrat Riojavin från en av regionens stora namn - Burgo Viejo. Producenten har verkat i Rioja under många generationer och anses av många som en av de mest konsekventa kvalitetsproducenterna, vilket bland annat den ständiga medaljskörden deras viner gör vittnar om. Vi har länge letat efter pärlor i Rioja varför det blir tydligt när man springer på guldkorn. Palacio de Otono är en Crianza med bra fatlagring vilket ger den typiska vanilj- och dilltonen som fått så många att bli Rioja-frälsta. Vinet har nyligen fått guld på prestigefyllda Mundus Vini och levereras i en snygg trälåda från producenten!

Lagring: Drick nu, eller låt utvecklas till 2023

Karaktär: Fruktigt och smakrikt

Färg: Djupt rubinröd

Land: Spanien

Region: Rioja

Passar till: Bra matvin som passar en lång rad kött- och fågelrätter eller varför inte till ostar, kallskuret eller bara som det är till ett brädspel med goda vänner? Servera lite svalt, runt 17-18 grader.

Druvor: 100% Tempranillo

Doft & Smak: Djup, kryddig och mörkt fruktig doft med körsbär, plommon, björnbär och vanilj. Tydlig kryddighet i bakgrunden tillsammans med tobak och ceder. Medelfyllig, rund och fruktig smak med bra tanniner, frisk frukt från björnbär, körsbär och moreller tillsammans med örter, dill och ekfat. Len, elegant avslutning.

Priser:

Guld - Mundus Vini 2016

Alkoholhalt: 13,0 %

Pris 849 kr
Innehåll
6 flaskor (i trälåda)
Lagerstatus
100+ st
Köp

Vinlådan Innehåller


Palacio de Otoño Crianza 2013 (6 flaskor i trälåda)

Prisvinnande vin
Palacio de Otoño Crianza 2013 (6 flaskor i trälåda) Tempranillo 100% Tempranillo Rioja
Antal:6
142 kr
Läs mer